Officielle regler til pointgivning til ”Den Officielle EM i Fodbold 2024 Tip Turnering
Pointgivning og udpegning af vinder
§1 For hver indledende kamp, hvor kampens udfald er tippet rigtigt gives 2 point. Mulige udfald af en kamp er: den ene hold vinder, uafgjort, det andet hold vinder.
§2 Såfremt cifferresultatet er gættet rigtigt gives 1 point i bonus.
§3 Der gives 4 point for hvert hold, som man har videre i ottendedelsfinalerne, som også går videre til ottendedelsfinalerne. 
§4 Der gives 6 point for hvert hold, som man har videre i kvartfinalerne, som også går videre til kvartfinalerne.
§5 Der gives 8 point for hvert hold, som man har videre i semifinalerne, som også går videre til semifinalerne.
§6 Der gives 10 point for hvert hold, som man har videre i finalen, som også går videre til finalen.
§7 Der gives 12 point for at tippe europamesteren rigtig.
§8 Vinder er den som har flest point. Såfremt to deltagere har det samme antal point, vinder den, som har europamesteren rigtig, står det stadig lige efter dette, vinder den, som har flest rigtige hold i finalen, dernæst semifinalerne, dernæst kvartfinalerne og ottendedelsfinalerne, står det efter dette stadig lige, vinder den, som har tippet flest rigtige cifferpoint i de indledende runder. Er det efter dette stadig lige, går vi i panik, og løber rundt i cirkler.
§9 Det er muligt at opnå 284 point
 
Øvrigt
§10 Arrangør-ledelsen består af Morten og Anne. Kaj fungerer som konsulent på spørgsmål vedrørende pointgivning.
§11 Præmien til vinderen er ubegrænset hæder og ære samt retten til vandrepokalen indtil næste mesterskab.
§12 Ved deltagelse i tipningsdysten har man samtidig erklæret sig enig i reglerne, og det forventes man respekterer disse.
§13 Ved mistanke om doping har arrangør-ledelsen ret til foretage kontrol for doping i samarbejde med Anti-doping Danmark.
§14 Arrangør-ledelsen er den eneste, som har ret til at tolke reglerne.
§15 Har en deltager lavet fejl i udfyldningen af tipsene gælder det udfald, som er dårligst for deltageren selv. Arrangør-ledelsen kan i enkelte tilfælde dispensere for denne regel, og det er tilladt at bestikke arrangør-ledelsen. (Det er dog ikke sikkert det virker.)
§16 Arrangør-ledelsen er ansvarsfri for force majeure eller force majeure forhold, herunder bl.a. men ikke udelukkende: Sabotage, terror, regnvejr, naturkatastrofer, kast med grisehoveder, brændende scootere på banen og lynnedslag.